Hytta

Hytta vår ligger ved Aursunden på Rørosvidda. Dette er mitt barndomsrike og mannen min har laftet begge husa.Her er det fredlig og vakkert å være. Med utsikt ut over Aursunden- sjøen der Glomma starter.1,5 km gjennom bjørkeskogen opp på snaufjellet. Tamreinen lever på vidda og kantarellen vokser i skogen.Et slakt fint terreng i bjørkeskogen opp mot vidda. Kalkrike enger med orkideer og fargerike blomsterenger. Sandstrender og vakre badeplasser for den som tåler litt kaldt vann.
3 mil til Røros sentrum med egenartet arkitektur, koselige bakgårdskafeer og lokalprodusert mat og håndverk.1 mil til Sølendet naturreservat med vandring på vakre slåtte-enger.12 km til butikk i Brekken og ca 2 mil til Svenskegrensa.

Vi leier ut denne og jeg kan også være med å legge til rette for turer i nærområdet og guide litt hvis ønskelig. Pris avtales.

Hytta har ikke innlagt strøm og vann- men bekken klukker like ved og vi har lager av flott bjørkeved. Uthus med utedo og ekstra soveplass hvis behov..

To soverom samt hems.Fullt utstyrt . Vedkomfyr og gass. Plass for 8-10 personer og passer for en familie eller en venneflokk. Kr. 1200,- pr natt og  kr. 5000,- for 5-7 dager /kr. 7000,- for en uke i påska/Rørosmartnan. Hvis ønske om  oppredde senger kommer et tillegg i prisen på 100 kr pr seng. Vi kan fyre opp hytta på forhånd etter nærmere avtale. Det er 150 m fra bilvei. Med firhjulstrekk kan en kjøre helt opp til hytta om sommeren.